Background Image

saferoom, safetyroom, safehouse, panicroom.

Heeft u al een goede Saferoom?

skydas veiligheidsdeur

Beseft u hoe snel er ingebroken kan worden in uw huis? 

Wij wel, in minder dan 2 minuten. Uw deur is vaak de zwakste schakel in de beveiliging van uw huis, en de meeste inbrekers zijn hier maar al te bewust van. Toch kan ook uw huis optimaal beveiligd worden met een saferoom.

Het beste resultaat kunt u boeken met een saferoom van "Skydas".

Een "Saferoom", of "Panicroom" is een concept uit de Verenigde Staten. Het betreft een veilige ruimte waar mensen zich bij gevaar in kunnen terug trekken. Een safe room is vaak voorzien van communicatie benodigdheden om contact met de buitenwereld te behouden.Ook in uw huis kunnen wij een zogenaamde saferoom maken. Dit kan een aparte kamer in uw huis of kantoor zijn, waar u zich veilig in kunt terugtrekken, in het geval van gevaar.Indien we in uw hal 2 beveiligingsdeuren plaatsen is vaak uw hele bovenetage beveiligd. Deze deuren zien eruit als normale deuren echter ze zijn gemaakt van stalen binnenwerk en stalen kozijn met een 5-puntsluiting, absoluut ondoordringbaar bij het geval van brand of ongewenst bezoek.
Safe room

Indien u nog verder wilt gaan en ook de wanden en plafonds wilt beveiligen, informeren we u graag over de mogelijkheden. 

Saferooms van “Skydas” zijn uitvoerig getest en bieden gegarandeerd de veiligheid die u zoekt voor vrijwel elke locatie. Informeer vandaag nog en laat uw huis goed beveiligen. 

Onze beveiligingsspecialisten adviseren U graag naar de ongekende mogelijkheden in model, maat, kleur en beveiligingsklasse.