Background Image

Kogelwerende deur

Speciale veiligheidsdeuren

Wij kunnen ook een Kogelwerende deur maken?

IMG 3031 Uw deur is vaak de zwakste schakel in de beveiliging van uw huis, en de meeste inbrekers zijn hier maar al te bewust van. Toch kan ook uw deur optimaal beveiligd worden.

Het beste resultaat kunt u boeken met Kogelwerendedeuren van"Skydas". ( Skydas betekent pantser ) Het betreft een optimaal beveiligde stalen Kogelwerendedeur dankzij een intelligent ontwerp. Het stalen frame is echter voorzien van houten panelen naar uw keuze en zo oogt uw deur als elke andere, maar het is een Kogelwerende veiligheidsdeur.

Kogelwerendheid volgens klasse FB4 of FB6 NS (EN 1522-1) we maken kogelwerende deuren ook met lichtgewicht materialen die ook in auto's en helicopters toegepast worden.

Deze Kogelwerendedeuren voldoen aan het hoge niveau van de Europeese beveiligingsnorm, en zullen niet alleen uw huis beschermen tegen kogels en inbraak, maar tevens tegen brand en geluid van uw directe omgeving.

Kogelwerendedeuren van “Skydas” zijn uitvoerig getest en bieden gegarandeerd de veiligheid die u zoekt voor vrijwel elke locatie. Informeer vandaag nog en laat uw huis goed beveiligen.

Voordelen Skydas kogelwerende deuren:
• Staalharde bescherming tegen kogels
• Ook met brandwerende en geluidwerende eigenschappen
• Diverse formaten en talloze kleuren
• Voor iedere situatie een passende oplossing
• Getest in combinatie met houten en stalen kozijnen
• Naar wens op maat te maken
• Maximale ontwerpvrijheid

ZO HARD ALS STAAL

skydas12

De kogelwerende deuren van Skydas beschermen mensen en waardevolle zaken op betrouwbare wijze tegen kogels. Ze hebben een multiplex kern met aan beide zijden een staalplaat van 2 millimeter. Ook het kozijn is voorzien van staalinlage. Hierdoor hebben deze deuren een kogelwerende werking die voldoet aan klasse FB4 voor niet-automatische handvuurwapens, zoals een kaliber .44 Magnum

Onze beveiligingsspecialisten adviseren U graag naar de ongekende mogelijkheden in model, maat, kleur en beveiligingsklasse.

Veiligheidsdeuren met beveiligheidsniveau 4 bieden extra zware beveiliging voor locaties met een hoge kans op inbraak. Het model bevat een gepatenteerde metalen constructie die voor extra rigiditeit en weerstand staat.

Tevens kan deze deur als kogelwerende deur (FB4) of  (FB6) worden uitgevoerd. Uitstekende geluidsisolatie, zowel vuur- als kogelbestendig – deze deur is alles wat u nodig heeft om uw huis ondoordringbaar te maken.

Beveiligingsniveau 4 – Technische informatie

Specificatie geluidsisolatie

45 dB Rw (C;Ctr)

Specificatie thermische transmissie (warmte/koude)

1,5 W (m2-K)

Weerstand tegen inbraak (beveiligingsniveau)

ENV 1627 
WK4 Klasse 4

Weerstand tegen herhaaldelijk openen en sluiten

200 000cycles

Weerstand tegen zware wind

Klasse C3

Specificatie luchtdichtheid

Klasse 3

Specificatie waterdichtheid

Klasse 1A

Weerstand tegen vuur

EI EI45

Weerstand tegen kogels

Klasse 4